Poledance

I Poledance använder vi oss inte enbart av kroppen som redskap – vi har även en stång till hjälp!

Poledance är en träningsform som passar alla, eftersom det finns så många stilar inom pole. Du skapar din egen stil! Vissa gillar flexibla trick, andra gillar styrketrick och vissa kanske endast vill dansa runt stången eller vill göra snygga kombinationer av olika trick! Var inte orolig för att vara ”för svag” eller ”för stel” för Poledance – man BLIR stark och flexibel av pole!
Kombinera gärna dessa klasser med vår klass som heter Stretching & Flexibilitet som ligger i anslutning till poledanceklassen på söndagarna. Mycket bra komplement!

Det finns 6 polestänger på plats och vi tar in 8 elever. Om det blir fullbokat turas man om att dela stång annars har man vars sin stång när man dansar. Vi spritar stängerna ofta och alla har egna handdukar med sig.

Delta på klasserna online!
För er som har stänger hemma finns även möjligheten att delta på klasserna via Zoom. Detta väljer man i så fall i anmälningsformuläret.

Tänk på följande:
¤ Använd inte handkräm eller body lotion samma dag som du ska dansa poledance. Det blir väldigt svårt att få grepp när man är insmord och det är inte bra för stängerna.
¤ Ta gärna med en vattenflaska så att du orkar hela passet.
¤ Ta av alla smycken innan klassen börjar då dessa kan skada både dig som dansar och stängerna.

Klädsel: Vid uppvärmning kan det vara bra att ha tights eller mjukisbyxor (för att hålla sig varm), men när vi jobbar med stången är det shorts som gäller på underkroppen. För överkroppen rekommenderas linne eller endast sport bh.

Skor: Barfota

Ungdom/vuxna nivå 1
Ingen erfarenhet krävs.
Börjar med inverts, kanske i slutet av terminen även gemini.
Onsdagar           17.10-18.10               Anmäl dig 

Söndagar            11.15-12.15               Anmäl dig


Ungdom/vuxna nivå 2
Minst 1-2 terminers erfarenhet
Krävs klättring & man ska vara beredd att det kommer bli mer inverts. Fortsätter jobba på inverts och börjar ordentligt med leghangs. Man ska vara beredd att fortsätta jobba på med shouldermounts.
Onsdagar           18.10-19.10                Anmäl dig 

Söndagar           12.15-13.15                 Anmäl dig

Ungdom/vuxna nivå 3
Minst 2-3 terminers erfarenhet
På denna nivå lär du dig nya tricks och snurrar men fokuset är även att utvecklas som pole DANSARE. Vi kommer att göra längre combinationer och flows på stången. Kursen passar bra för poledansare som känner sig bekväma i leghangs (gemini & scorpio) och har börjat öva på shouldermounts.
Onsdagar       20.15-21.15                   Anmäl dig


Pris:
1600:-/12 gånger

Lärare:  Tytti Jussila & Arwa Shukir