Filippa Tonning

Barndans & Streetkids

Filippa har dansat så länge hon minns,
Rörelse, rytmik och dans har alltid varit hennes stora passion.

Hon började dansa i ung ålder och dansat allt från dancehall till hiphop för att inte nämna jazz och balett.

Som 14 åring blev hon en del av Kick It Dance Crew som tagit henne till såväl UDO i Danmark, Streetstar i Stockholm, the show off, Dance World Cup 2024, samt otroligt fina resultat i danstävlingar via Svenska Danssportsförbundet i såväl solo, duo som crew.
Tillsammans med crewet åker hon ständigt på dansreser och tar internationella workshops, såväl i London som gästlärare i Köpenhamn och även i samband med danstävlingar.

Filippa brinner för att stå på scen och showa, att underhålla sin publik är defintionen av hennes dansglädje, Den lyser igenom henne och det är svårt att slita blicken,
Denna känslan är  något hon vill smitta av sig med till sina elever.

När det var dags att börja gymnasiet var det ett självklart val att gå djupare in inom dansen, varav hon läser 3 årig dansinrktning på Lunds dans- & musikal gymnasium.

Filippa vill att hennes elever ska ha roligt och känna samma glädje, gemenskap och energi som just hon känner innan hon går ut på scen. Hon vill att alla dansare ska få chansen att göra den resan som just hon har gjort och är bered på att hjälpa dem nå dit.