Felicia Stenbeck Rehn

Coach Level Up & Kick It Jr.

Felicia har dansat så länge hon kan minnas. Rörelse, rytmik och dans har alltid fallit naturligt för henne och varit hennes stora passion så länge hon kan minnas.
Felicia har en bred grund från såväl Malmöflickorna, till gymnastik som sedan övergått till att satsa helhjärtat på dansen.
Under åren har hon tagit en hel del lektioner inom sång och spelat teater. Musik har alltid varit ett stort intresse och hon älskar att utrycka sig igenom dansen.

Hon började träna redan vid 3 års ålder och har stått på stora scener såsom Malmöopera, Baltiskahallen, Göteborgs operan och Malmö live, Dansenshus i Stockholm, för att inte nämna alla de shower hon satt upp med Arnbergs och Kick It Dance Crew.
Hon har testat på allt från balett, hiphop, dancehall, jazz, modernt och house.

Felicia är en aktiv dansare med flera års erfarenhet av tävlingsdans och uppträdande, vilket har resulterat i deltagande som Streetstar, UDO, Danskarusellen, med mera.
Utöver detta ser man Felicia uppträda regelbundet på allt ifrån festivaler, till Julshower, till Arnbergs egna föreställningar och där lite till. Felicia tackar aldrig nej till att uppträda och showa.

Felicia lever för dansen och missar aldrig ett tillfälle att dansa eller få ny inspiration eller kunskap, ”det bästa med just dansen är att man aldrig är färdiglärd”. Det mottot får Felicia att ständigt åka ut på workshops och dansklasser, såväl nationellt som internationellt

Felicia vill att hennes elever ska ha roligt och känna samma glädje och energi som just hon gör innan hon går ut på scen.
Hennes mål är att de en dag ska bli bättre än henne själv och sprida dansglädjen vidare samt ge sig ut på de där stora tävlingarna och showerna med en klackspark.