Andreas Lundell

MusikalJazz & Stepp

Andreas började dansa och showa i vardagsrummet som 4 – åring vilket hans mamma såg och tog honom till dansskolor runt om i Malmö och självklart vart Arnbergs en av dessa skolor!!

Andreas började satsa helhjärtat på sin dansträning när han påbörjade sin dansutbildning på Lunds dans och musikal. Under denna tid fick han också upp ögonen för hur underbart kul det är att undervisa i dans.

Efter ytterligare 3 års heltidsstudier tog han sitt diplom i professionell dans- och musikal på The Urdang Academy i London. Under sin tid i London jobbade han även som dansare i diverse musikvideos och filmer.

Andreas har tagit klasser för Dean Lee (Janet Jacksons koreograf bl.a.) och medverkat som artist i allt från magdansshower till stora festivaler för att inte nämna musikaler, tv och film.

Andreas älskar att få möta sina elever och ge dom de nödvändiga verktygen för att utvecklas som dansare. Han vill att alla ska känna sig välkomna och önskar att danssalen ska fungera som en mötesplats där man både få ha kul och utvecklas!