Emilia Bayer

Klassisk balett, StreetJazz, & Just Dance

 

Emilias passion för dans och musik blommade redan vid 3-årsålder. Det började med balett och jazz men har sedan fortsatt i alla möjliga dansstilar. 2016 var året då hon verkligen ville börja satsa på dansen. Hon gick det treåriga dansgymnasiet Lunds Dans- och Musikalgymnasium och efter det på Hvilan Modern Dance Academy i ett år där hon fördjupade sina kunskaper inom contemporary/modernt.

Emilia har medverkat i event, festivaler, musikvideos mm. Hon har även dansat bakom en del kända svenska artister så som David Lindgren, Jessica Andersson och Rennie Mirro. Hon har även deltagit i en del tävlingar och vunnit Streetstar dance school challenge två år och bowdown best show case competition 2016 tillsammans med dansgruppen Experimental Dance Crew.

På Emilias lektioner ligger det mycket fokus på personlig utveckling och teknisk kunskap som jobbas fram i en mer avslappnad och lekfull miljö. Samtidigt som vi skapar en trygg plats där vi alla hjälper varandra att nå våra mål. Hon hoppas att kunna dela med sig av sin kunskap och passion för dansen till eleverna och därav se alla som lämnar salen ha ett leende på läpparna.