Lisa Rosengren

Afro

Undervisar i Malmö

Lisa har lång och bred erfarenhet som instruktör och har arbetat både på större gym och mindre studios. Som personlig tränare och aerobicinstruktör på Sats i Malmö gick hon sin första pilatesutbildning 2008 hos SAFE (grundläggande matta). Hon märkte direkt vilken hjälp pilatesträningen kan vara för klienter som vill få bättre hållning och lära känna sina styrkor och utvecklingsområden.

Lisa går och fortbildar sig kontinuerligt som gruppträningsinstruktör och personlig tränare. Detta har sedan kompletterats med flera utbildningar inom pilates, bl a med boll samt specifik pilates-fortbildning (BtB pilates, Sats).
På senare år har hon även genomgått STOTT Pilates matwork-utbildning och reformer-utbildning och undervisar numera både klasser på matta och reformerklasser.

Förutom Pilatesen undervisar Lisa även i Afro. Lisa provade afrikansk dans för första gången 1998 och blev helt frälst! Rytmerna, glädjen och de stora sköna rörelserna har gjort att hon fortsatt med afrodans i olika former sedan dess och även varit i Västafrika för att prova på plats.

Med gedigen kunskap och lång erfarenhet som grund och med stor nyfikenhet på människor blir Lisas klasser ett roligt och ibland utmanande sätt att lära känna sig själv, sin kropp, bli starkare och få bättre hållning.