Emma Sundbergh

Poledance, Exotic, House & Commercial

Emma Sundbergh är en av Skånes främsta dansare med flera års erfarenhet såväl som dansare, koreograf och danslärare.

Emma jobbar för tillfället som koreograf och bakgrundsdansare för artisten Angelica Mava.
Men listan som dansare och koreograf för artister och företag kan göras lång för Emma, då hon jobbat med stora företag som bland annat IKEA & Porsche

Andra stora artister Emma har dansat tillsammans med är Mr. Vegas & Patoranking, för att inte nämna att hon blev handplockad för att jobba med Anthony Lee (US) för att uppträda tillsammans med honom på MATRIX: the show.
Emma har turnerat världen runt som dansare och även varit aktiv i Beijing tillsammans med La Pulpa (COL) Yotetoho.
Men även några svenska artister finns med på listan, så som Lil Gemi.
Emma var även en ”husdansarna” som var med Malmös stora dans- & sångfest  RnB out loud summer tour 2018/2019.

Förutom att uppträda och dansa själv har Emma en stor passion för att just undervisa och sprida sin kunskap och erfarenhet vidare till sina elever. Emma har undervisat i diverse länder, så som Thailand, Österrike, Holland, Danmark och inte minst sagt i Sverige.
Emma har en bred bakgrund inom diverse dansstilar och besitter även diverse dansutbildningar från bland annat Copenhagen dance education, Hotstepper 1 year Hiphop & Urban dance education and Artist development – The Galen Hooks method, för att nämna några.

Emmas mål med att undervisa är att ge tillbaka den glädje, passion och kunskap som hon själv besitter – till sina elever,och bygga upp något stort och starkt inom dansen.