Schema & infoHÖSTTERMINEN 2023

SOMMARTERMINEN 2023

För att se schema klicka på de länkar som finns här ovanför.

Höstterminen startar vecka 35 och slutar vecka 47
Sommarterminen startar vecka 22, och håller på till och med vecka 24.

Första veckan kan man prova ALLA våra kurser helt gratis. Ingen anmälan krävs men vi rekommenderar alla som vill prova att anmäla sig till en PROVGÅNG för att vara garanterad en plats.

För att anmäla sig till provgång: Klicka då in er på den kurs ni önskar gå, gör en elektronisk anmälan och klicka i rutan ”jag önskar provgång”.

 

Se Kurser/Anmälan för att anmäla er till en kurs. Vi hälsar alla nya och gamla elever välkomna till en ny termin på Arnbergs Dansstudio.

 

Kläder, skor och hygien
Ta med lätta/bekväma kläder att dansa i. De minsta barnen brukar ha en liten dansdräkt och tunna taights.
Det finns möjlighet att duscha efter dansklasserna.
Det är strängt förbjudet att använda ytterskor inne i danssalarna då det förstör golvet samt kan göra att andra dansare halkar på grus/stenar.

Man kan köpa en hel del kläder hos oss på dansstudion. Såväl dansdräkter, som taights, balettskor, tröjor, t-shirts och mycket mer.
Vår shop är alltid öppen när vår verksamhet är igång.

Betalning
Man betalar enkelt via swish eller med sitt bankkort via hemsidan när man anmäler sig.

Ta igen missad lektion
Om man missar någon klass går det bra att ta igen denna under terminens gång på en annan dag, så länge det är samma danskurs.

Rabatter
200:- i rabatt för varje ny kurs som man väljer.
Man kan även få familjerabatt om man är flera i familjen som dansar, 200:- i familjerabatt. Dessa 2 rabatter kan ej kombineras.

VIP elev
Vill man dansa många dagar i veckan kan man bli VIP elev på Arnbergs. Du betalar ett pris för att sedan kunna dansa hur mycket du vill under höstterminen. Läs mer och se priserna här

VÄLKOMNA!