Ida Andersson

Disco Balettmix, Barndans, Showjazz & Girly hiphop

Dansintresset hos Ida började redan vid treårsålder och hon har dansat sedan dess.
Ida började på Arnbergs 2010, och det var då intresset för dans började på riktigt. Kort därefter blev Ida antagen i vårt Academy Program och därefter blev hon en del av Kick It Dance Crew (dansstudion ansikte utåt).

Som medlem i Kick It Dance crew har hon åkt land och rike runt för att uppträda och tävla, och det är här Idas sanna passion ligger, att få stå på scen och visa upp det hon älskar mest i hela världen. Att få bjuda på ett riktigt farfyllt underhållande danssnummer där man ser hur glada publiken  blir – det är vad dans är för henne.

Ida har varit med och vunnit Streetstar Dance School Challange 2017, tävlat i Danmark på UDO och varit på audition till Talang TV4. Ida kan inte se en vardag utan dans och när hon 2020 fick chansen att göra praktik på studion med Pernilla Allisson som mentor tog hon den chansen.

Ida tar ständigt dansklasser för att förnya sin inspiration och få bredare kunskap och förståelse för dansen. Hon tar klasser såväl i Malmö som i Köpenhamn men passar även på att åka med på Arnbergs dansresor som arrangeras av Pernilla Allisson, till bland annat London.

Ida har alltid ett leende på läpparna och hennes dansgldäje smittar av sig till alla som är i rummet. För Ida är det viktigt att alla elever blir sedda på varje lektion och går där ifrån med känslan ”idag har jag lärt mig något nytt”.